Uw Bruiloft of Huwelijksfeest in Hof van Hulshorst

De mooiste dag van jullie leven in een romantische landelijke omgeving!

Op zoek naar een prachtige locatie voor uw bruiloft. Wat dacht u van Hof van Hulshorst? Een schitterende locatie gelegen aan de rand van de Veluwse bossen, vlakbij Harderwijk. Een onvergetelijke huwelijksdag in een unieke en sfeervolle setting.

Op en top feestelijk en tegelijkertijd romantische met een chique tintje. Tot in de puntjes verzorgd door gastvrije mensen met oog voor detail, al meer dan 30 jaar vormt Hof van Hulshorst DE plaats voor een geslaagd huwelijksfeest, bruiloft of receptie.

Laat ons weten hoe jullie perfecte dag eruit ziet en wij maken samen met jullie een programma dat naadloos aansluit op jullie wensen.
De persoonlijke, professionele service van onze medewerkers maken het plaatje compleet. Wij kunnen door onze jarenlange ervaring diverse ideeën aan de hand doen. Vanzelfsprekend kunnen wij u, indien nodig informeren over de verzorging van muziek, bloemen, fotografie, themafeesten, bruiloft thema’s en ander entertainment.

Wij beschikken over een groot netwerk van bedrijven welke een groot aanbod van entertainment zoals, zangers en zangeressen, bands, classics dj’s of thema gericht speciale tarieven berekenen wanneer u bijvoorbeeld een artiest of entertainment boekt. De besparingen kunnen dan vaak oplopen tot honderden euro’s.

Graag nodigen wij u vrijblijvend uit voor een bezichtiging van onze feestzalen. Neemt u gerust contact met ons op!

Contact

Heeft u interesse of vragen, neem dan contact met ons op.

klik hier