Een origineel bedrijfsfeest in Hof van Hulshorst

Uw beurs, meeting, presentatie, borrel of feest op een unieke locatie!

Uw Evenement van A tot Z. Op zoek naar een geweldige locatie voor een uniek bedrijfsfeest? Hof van Hulshorst is met alles onder één dak de perfecte plek! U heeft bij ons de keuze uit verschillende sfeervolle zalen die bij grote gezelschappen ook nog eens te combineren zijn. Onze eigen chef-kok zal bedrijfsfeest op culinair gebied helemaal compleet maken.

De faciliteiten die wij bieden zijn geschikt voor onder andere vergaderingen, seminars, bedrijfspresentaties en personeelsevenementen.
De locatie die in zijn totaliteit een ruimte biedt aan 600 personen kan tevens onderverdeeld worden in verschillende compartimenten.
Met een uitgebreide ervaring denken wij graag met u mee en helpen wij u met het organiseren van uw programma.
Uiteraard kan ook het creatieve en culinaire gedeelte volledig worden aangepast naar uw wensen.

Combinatie entertainment
Het is bij ons mogelijk om uw bedrijfsfeest te combineren met een passende en uitdagende activiteit op ons naastgelegen outdoor terrein. Onze professionals staan voor u klaar en maken van uw bedrijfsfeest een origineel en geslaagd evenement.
Wij bieden een compleet aanbod aan personeelsfeesten.

Bereikbaarheid
Hof van Hulshorst is door haar ligging gemakkelijk te bereiken vanuit het hele land. Bovendien beschikken we over voldoende gratis parkeergelegenheid.

Contact

Heeft u interesse of vragen, neem dan contact met ons op.

Klik hier